3a Xocolatada Solidària

3a Xocolatada Solidària

Benvolguts/benvolgudes,

El divendres dia 21/02/2020 de 17 a 18’15 hores, va tenir lloc la 3ª Xocolatada Solidària que l’AFA va organitzar a l’escola. Aquesta xocolatada va ser una proposta que uns pares van fer arribar a la Junta de l’AFA, mitjançant els seus delegats el passat curs 2017-2018.

Explicar-vos que la xocolatada solidària és una iniciativa d’un grup d’associacions amb l’objectiu d’obtenir fons per al Laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i aquest és el tercer any que s’ha portat a terme.

L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació amb un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

Enguany, des de l’AFA de l’Escola Pia de Caldes de Montbui us volem donar les gràcies a totes les famílies pel vostre suport davant d’aquesta iniciativa i la gran participació i col·laboració obtingudes.

La recol·lecta obtinguda ha estat de 1. 253,23 € (481 € de la botigueta + 673,70 € xocolatada i 98,53 € donatius de les guardioles) i és per això que des de l’AFA estem molt contents i novament us volem donar les gràcies.

Agraïments:

A Caffè Iseo, per la seva col·laboració amb la xocolata, Pà Artesà, per la coca i Maurici Cot, pel pà de pessic sense gluten i sense lactosa.

A les Secretaries de Primària i la ESO, als professionals de manteniment i a la direcció de l’escola el seu suport incondicional i les facilitats per poder portar a terme la xocolatada.

A les mares voluntàries, aquest any moltes i amb molta energia, per la seva ajuda desinteressada i col·laboració i a la Junta de l’AFA, per confiar en projectes com aquest.

Moltes Gràcies a tots/es.
Junta de l’AFA